Brandalarm - ABA anlæg

ABA anlæg venstre

Aba anlæg tekst

​​Automatisk brandalarm er mere og mere udbredt grundet strengere regler inden for brandsikring af byggerier. ABA anlægget er jeres tryghed og sikkerhed for en hurtigt detektering af en evt. brand i bygningen.

​Opbygning af anlægget kan variere fra bygning til bygning, og afhængig af krav fra beredskabet. Det er som oftest grundet lovkrav, at man installerer et ABA anlæg, men det kan også være grundet sikring af virksomheden. I de tilfælde hvor virksomheden ikke kan overleve, hvis den brænder ned kan det være fornuftigt, at installerer et ABA anlæg selvom det ikke er et krav.
​​Vi projekterer, installerer og servicerer Automatisk Brandalarm Anlæg  i henhold til DBI Retningslinje 232 . Dette er et speciale, som vi har arbejdet med i gennem 19 år, og vi er godkendt hos Dansk Brandteknisk Institut - DBI.

​​Vi opbygger anlæggene ud fra kundens ønsker, kravet fra beredskabet og ud fra en efterfølgende serviceomkostning som skal minimeres. Alle vores anlæg er derfor ”åbne” anlæg, som alle der udfører ABA anlæg kan servicere.​

Vi installerer og servicere følgende produkter:

  • Schneider Electric - FX, ESA
  • MX 4000-5000
  • Esser IQ8
  • Delta Eltek

ABA anlæg højre

MVT Elteknik ABA anlæg

Arbejdsmiljø

MVT Elteknik er en virksomhed, som sætter stor pris på godt arbejdsklima.

​Vi bestræber os på, at udfører alle opgaver så korrekt som muligt i forhold til arbejdsmiljøet.

​​​Vi har i 2013 fået en GRØN SMILEY af Arbejdstilsynet.

Kontaktinfo